Meer resultaten voor tegelzetter tilburg

 
tegelzetter tilburg
 
Tegelzetter in Tilburg Het overzicht van tegelzetters in Tilburg.
Elke tegelzetter heeft een profiel met bedrijfsinformatie zoals adresgegevens, contactgegevens, registraties en meer. De tegelzetters in dit overzicht van Tilburg zijn officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Zoek en vind een tegelzetter in Tilburg bij u in de buurt.
Zeebregts Tegelprojecten Tilburg De bouw vooruit Zeebregts.
Zeebregts is gespecialiseerd in het realiseren van tegelwerken voor middelgrote en grote aannemers in de woningbouw, utiliteit, zwembaden en renovatie. We zijn zeer bedreven in projectvoorbereiding en begeleiding en hebben de benodigde capaciteit en ervaring beschikbaar om grote projecten uit te voeren. Voor Zeebregts werken ruim 60 vakbekwame tegelzetters. 5048 CJ Tilburg.
Willems Tegelzettersbedrijf, Sibeliusstraat 619, 5011 JP Tilburg.
Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, al zeggen we het zelf, die zijn afspraken met u altijd nakomt.
Tegelzetter Tilburg Voor alle voorkomende tegelwerken.
Heeft u plannen of bent u bezig met het verbouwen/opknappen van uw woning, en wilt u graag eens met een tegelzetter expert overleggen wat de mogelijkheden zijn? Onze adviseur uit Tilburg komt graag vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over de uitvoering van de tegelwerken.
Home Tegelzetter Tilburg Vervaart Tegelwerken Tegelwerk Tilburg.
Het bedrijf Vervaart Tegelwerken is opgericht in 2000 te Tilburg, en het personeel beschikt over meer dan 25 jaar vakervaring op het gebied van tegelwerken. De kracht van het bedrijf Vervaart Tegelwerken. Bij Vervaart Tegelwerken staat de klant altijd centraal, vandaar ook dat het bedrijf erg flexibel is.
Tegelzetter Tilburg Tegelzettersbedrijf Tilburg.
Naast Tilburg werken wij ook in de volgende plaatsen rondom Den Bosch: Rosmalen, Empel, Maliskamp, Engelen, Berlicum, Vught, Esch, Hintam en Den Dungen. Naast het tegelzetten in Tilburg voeren wij ook grotere klussen uit in de regio's' Tilburg, Eindhoven en Breda en Nijmegen. Tegelzetter Tilburg Onze werkwijze.
Tegelzetter Tilburg De Kroon Tegelwerken.
Ook denken wij als ervaren tegelzetter graag met u mee over de indeling van uw badkamer, kleuren voor wandtegels en tegelvloeren en bijvoorbeeld vloerverwarming voor uw badkamer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw badkamer te verbouwen door ons tegelzetbedrijf in Tilburg?
Tegelzetter Tilburg.
Van Wezel Tegelwerken is uw Tegelzetter voor Tilburg en omgeving. Al jaren zijn wij toonaangevend in deze regio en staan wij bekend om onze uitstekende service, de kwaliteit die we leveren, de garanties die we verstrekken en de concurrerende offertes waarmee we velen al hebben verbaasd.
Tegelzetter in Tilburg? Elke tegelzetter in Tilburg vind u hier! Pagina 5 van 12.
Noordeloosstraat 19 5045 MG Tilburg 51, km Nederland. Telefoon Meer info Route Is dit uw bedrijf? Trouwlaan 89 5021 WE Tilburg 24, km Nederland. Meer info Route Is dit uw bedrijf? 5 Actuele pagina. Resultaten 5 / 12. Tegelwerk: Tegelzetter voor nieuwbouw, verbouwing of renovatie.
Tegelzetter Tilburg? Tegels zetten Hoge kwaliteit!
Wilt u nieuwe tegels laten zetten in Tilburg? Dan bent u vast benieuwd naar de gemiddelde kosten van een tegelzetter. De prijzen variƫren nogal, aangezien de ene tegellegger een legloon per m hanteert en een andere tegelzetter een totaalprijs per m rekent.
Tegelzetter Tilburg Kin Facilitaire Dienstverlening. Tegelzetter Tilburg Kin Facilitaire Dienstverlening.
Selecteer een pagina. Als tegelzetter in Tilburg helpt Kin Facilitaire Dienstverlening u graag met het zetten van tegels, zowel binnen als buiten het huis. Professionele tegelzetter in Tilburg en omstreken. De technische medewerkers van Kin Facilitaire Dienstverlening zijn professioneel, gemotiveerd en ook nog eens van alle markten thuis.
Tegelzetter kosten handig prijzenoverzicht HomeDeal.
Als je kiest voor een nieuwe stijl in je woonkamer, hal en keuken van in totaal 100 m2, hiervoor tegels van natuursteen van 60 per m2 gebruikt en een tegelzetter het werk voor je laat doen, kost dit je gemiddeld 9.850.

Contacteer ons