Meer resultaten voor opleiding tegelzetter

 
opleiding tegelzetter
 
Opleiding tegelzetter.
Het bekleden met tegels gebeurt nadat de te bewerken oppervlakken voorbewerkt zijn. in principe betegelt men eerst de muren en daarna de vloer. In de opleiding Tegelzetter worden vaardigheden aangeleerd met betrekking tot het tegelzetten. Na de opleiding kan de cursist.:
Tegelzetter hét cvo volwassenenonderwijs Oudenaarde Avelgem Harelbeke Ingelmunster Kruishoutem Ronse Spiere-Helkijn Waregem.
Nadat je de volledige tweejarige opleiding gevolgd hebt, behaal je het certificaat van de beroepsopleiding Tegelzetter. De tegelzetter bekleedt op basis van een tekening of op aanwijzing, wanden, vloeren, trappen, dorpels, vensterbanken en terrassen met tegels. Hij doet dat met behulp van mortel of lijm.
Vloerder tegelzetter lijmtechnieken VDAB.
Vloerder tegelzetter lijmtechnieken. Vloerder tegelzetter lijmtechnieken. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.: Lees de beroepenfiche. Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Test je kennis van het beroep vloerder. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700.
Vloerder tegelzetter traditionele technieken VDAB.
Vloerder tegelzetter traditionele technieken. Vloerder tegelzetter traditionele technieken. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.: Lees de beroepenfiche. Bekijk de vacatures. Volg een opleiding. Test je kennis van het beroep. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700.
Stoomcursus vloeren en tegelen CVO Horito.
Voor wie is deze opleiding bestemd? De cursus richt zich tot iedereen die de basistechnieken van de praktijk van het vloeren en tegelen onder de knie wil krijgen: zelfbouwers en doe-het-zelvers. Deze stoomcursus is een onderdeel van de volledige opleiding Polyvalent onderhoudsmedewerker gebouwen.
Aannemer tegelzetter Syntra AB.
Deze opleiding is specifiek voor iedereen die het vak van tegelzetter wil leren. Ook diegenen die wensen te starten als zelfstandige in deze sector of medewerkers van een professionele tegelzetter die zich verder wensen te bekwamen zijn van harte welkom.
Aannemer tegelzetten SYNTRA Limburg.
Voor een degelijke afwerking van een woning is een goede tegelzetter een absolute noodzaak. Bij SYNTRA Limburg leer je hoe je een vakbekwame tegelzetter wordt, als werknemer of als zelfstandige. Op welke locatie wil je deze opleiding volgen? Vloeren en Tegelen.
Tegelzetter PCVO Limburg.
U bevindt zich hier: Home Tegelzetter. Je komt alles te weten van de verschillende technieken over vloertegels leggen., wandtegels zetten en dekvloeren uitvoeren chappen en je maakt kennis met. specifieke kenmerken van de meest uiteenlopende soorten tegels. Module 1: Vloeren en basiskennis dekvloer chappe.
Aannemer tegelzetten SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Deze 2-jarige opleiding tot tegelzetter bestaat uit verschillende praktijkopdrachten: van werkvoorbereiding, uitvoering, afwerking tot oplevering van de opdrachten. Je leert een wand en vloerfragment betegelen in een bergruimte, een keuken betegelen, alsook een toiletruimte, terrassen en trappen. Ook leer je natte cellen betegelen en renovatieopdrachten uitvoeren.

Contacteer ons