Resultaten voor tegelzetter leiden

 
tegelzetter leiden
 
Tegels Leiden? Tegelzetter Scherpe prijzen!
Wilt u nieuwe tegels laten zetten in Leiden? Dan bent u vast benieuwd naar de gemiddelde kosten van een tegelzetter. De prijzen variƫren nogal, aangezien de ene tegellegger een legloon per m hanteert en een andere tegelzetter een totaalprijs per m rekent.
Tegelzettersbedrijf J.v.d. Broek.
Broek is een familiebedrijf dat al tientallen jaren een begrip is. Wij staan bekend om onze professionele werkwijze, ervaring en vakmanschap. Wij voeren onze werkzaamheden uit in Leiden en omstreken. Broek werkt compleet volgens de laatste richtlijnen, eisen en verwerkingsvoorwaarden.
Tegelzetbedrijf Tegelzetter Leiden KBN-bouw.
Nathanaƫl Nieuwland, eigenaar van Klusbedrijf Nathanael, is sinds 2007 werkzaam als ZZP'er." Met ervaring in de elektrotechniek, renovatie, bouw en facilitaire dienstverlening ben ik een betrouwbare partner voor iedere klus in en om het huis of bedrijf." Betsy Perkstraat 16.
Tegelzettersbedrijf J. van Vliet.
Om u een impressie te geven wat wij allemaal voor u kunnen verwezenlijken, zullen wij hier een aantal van onze afgeronde projecten weergeven. Ouwehand Leiden Nieuwbouw sanitair Leiden. Woerdblok Naaldwijk Nieuwbouw Trappenhuis. Zuidpoort Delft Parkeergarage Zuidpoort Plafond. Kanaalzicht Rijnsburg Badkamers Rijnsburg.
Tegelbedrijf Leiden Erkende vakkundige tegelzetters. Tegelbedrijf Leiden Erkende vakkundige tegelzetters.
Hierbij is het extra belangrijk dat het oppervlak voor het tegelzetten al perfect egaal is. Wat kost een tegelzetter in Leiden? De prijzen voor het inzetten van een tegelzetter voor het verwijderen of zetten van tegelwerken, zijn afhankelijk van verschillende factoren.
Home Tegelzetbedrijf Th. Jansen Zn.
Klik hier voor een overzicht van onze recente projecten en laat u inspireren. Nieuwschierig hoe wij te werk gaan, klik dan hier en neem een kijkje in de keuken. Wij zijn een bedrijf voor het aanbrengen van tegelwerk, natuursteen en het installeren van de complete badkamer.
Tegelzetter in Leiden nodig? Tegelzetter Steevens, ruim 30 jaar vakmanschap!
Zo wordt Leiden in Zuid-Holland regelmatig door de tegelzetters van Tegelzetter Steevens bezocht voor het vakkundig uitvoeren van tegelwerk. Zowel voor het betegelen van badkamers als woonkamers bent u bij Tegelzetter Steevens aan het juiste adres! Bent u woonachtig in Leiden en op zoek naar een tegelzetter?
Tegelzetters in Leiden Werkspot.
Inschrijven als vakman. Tegelzetters in Leiden. Vind tegelzetters in Leiden. Op zoek naar tegelzetters in Leiden? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Contacteer ons